22.17

Jag borde verkligen sova nu, har matte prov imorgon och min hjärna är fulproppad med nya mattesaker. Jag pluggade i 3 och en halv timme. Det är nästan rekord. Jag målade mina naglar helt fint nyss, dom är röda med silverglittriga prickar och stjärnor. Men nu kom jag just på att jag inte vill ha så, jag vill ha svarta. Så jag ska ta bort det här och sen måla nytt. ÅÅH LIV. Men jag måste gå nu, kram


Första advent

Haha, det blev inget bak.



Bilder från dimman










Dimma

Hejhej, jag var nyss ute och fotade den vackra dimman som ligger över hela tidö och mälaren. Det är så underbart vackert ska ni veta. Michaela kom igår vid nio, vi snackade och lyssnade på musik. Sen film och sova. Vaknade vid 10 idag vars är jätte bra för då kan jag sova ikväll. Michaela åkte hem vid 11 idag. Mamma har bakat pepparkaksdeg så vi ska baka lite nu. KRAM

jag vill ha snö -.-



♥♥♥♥♥

Snart

Hej, jag ska alldeles strax käka middag. Hemmagjord lassange, mums! Sen kommer michaela, hon tar bussen typ nu och hon skulle smsa när hon snart var här. Hoppas jag hunnit äta, lyssnar just nu på en låt på youtube som är jätte bra. Men nu har pappa duschat klart så vi ska käka.  hejdå♥♥


Jul shopping med beatrice

Halloj, nu är jag verkligen på bra humör. Jag gick upp vid halv11, åt inge frukost för jag var inte sugen men drack en actimel. Den är bra för magen och jag kände ingen hunger heller. Duschade och fixade mig i någon timme, sen vid halv1 skjutsade pappa mig och mamma ner på stan. Jag skulle hjälpa henne med en present till karin (min moster) och kika på ring jag önskar mig. Sen vid 5 över 1 mötte jag bea, gick och kika lite för julklappar men åt nästan direkt. Det blev sallad på cornetto, jätte gott verkligen. Snackade om allt mellan himmel och jord. Sen var det julklapps letning. Hon köpte till alla hon tänkte köpa till och jag hitta allt jag skulle köpa. Det blev några kassar men det är det som räknas. Fikade någon gång mellan 3 och halv4. Strosade runt lite tills stan stängde sen blev jag hämtat. Jag har dock inte köpt något till beatice men jag vet exakt vad jag ska köpa. Nu för någon halvtimme sen så satte jag upp adventsljusstaken i mitt rum och det är så vackert. Jag vill verkligen ha snö nu! Men nu ska jag dricka lite vatten för jag är törstig, haha. BAMSE KRAM!♥♥♥♥




Beatrice 


Jag

Mina läppar kommer allvarligt tala

0-3dd563f3b6f802e81882468618c50b95.png

Kolla varifrån!

Mina läppar kommer allvarligt talat sprängas snart. Ser ni hur dom har svullnat upp? Det är den här tiden på året, igen. Blir så trött, och nej jag putar inte med läpparna. Just nu ska snart sova, ska upp rätt tidigt imorgon för att julshoppa med bea. Just det, jag var på bio idag. Filmen var jätte jätte bra, och rolig. Helt underbar film som inte är som alla andra filmer. Det tycker jag är rätt kul att se. Nej nu ska jag sätta på mig min ögonbindel och sätta alarm på min mobil. Jag hör av mig imorgon. Kram!


Ska dra snart

Haha, jag skrev nyss på min bilddagbok vart jag skulle ta vägen och nu skriver jag här. Jag ska ner på bio med min father. Jag trodde vi skulle åka vid 10 i 5 men vi ska åka vid 5 satt. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Nu har jag satt på mig ett par leggings och har en röd tröja från dagen. Men jagvet inte om jag ska byta till mina svarta jeans och någon tröja. Funderar på vilken..
Men jag ska fixa mig lite nu, vill ju inte se helt förstörd ut ju. KRAM





Nitar

Fixade mina skor idag, har lite brottom nu för att jag måste kolla bio som går imorgon nu i reklamen på glee. KRAM




Studiedag

Hej, nu sitter jag här med ont i hela kroppen. Till och med min fingrar gör ont, jäva cp spruta! Jag vaknade för inte så länge sen, käkade stor frukost som jag inte kunnat göra på några dagar. Sitter i mys/sov kläder med en bulle MITT på huvudet. Det är riktigt snyggt. Har mycket ondare i min arm än igår, som imorse när mamma ringde så måste jag sätta mig upp för att kunna svara i min farmors gamla telefon som hänger på väggen. Jag tar alltid vänster hand för det går inte med höger, det blir typ fel. Så när jag precis nådde telfonen så krampar hela min arm och jag börjar darra. Släppte telefonen på täcket och tog den med höger hand. Så kan det bli med griseknorr spruta i vänster arm. Jurre jag glömde säga, vi har studiedag idag. Haha, mamma kommer väl hem snart och jag måste plocka i och ur diskmaskinen. Äh jag orkar inte det. Men jag uppdaterar nog senare idag.

KRAM!

Leon





And if I told you that I loved you
You'd maybe think there's something wrong
I'm not a man of too many faces
The mask I wear is one



"Nya influensan"

Hejhej, idag har varit en rätt bra dag. Har varit helt trött och flummig. Jag har verkligen skrattat åt allt! Hade myskläder, nytvättat hår som jag inte brydde mig om och inge smink. Ville sova hela tiden. Hade vanliga lektiner hela dagen. På engelskan (sista timmen) så var det några som inte hade gjort nationella i engelska så dom gjorde då. Så mitt klassrum var upptaket för det så jag var i mikis grupp. Vi flummade verkligen HELA tiden, skrattade och skrattade. Sen kommer jennie in (lärare och rastvakt på skolan, typ) och säger att dom ska börja vaccinera niorna snart. Och dom börjar med 9a sen 9b sen 9c och så vidare. Jag ba tänkte 'åh vad skönt då kanske jag slipper idag om dom tar 9a först'. Men mitt hjärta slog lite fortare än vanligt och nervositeten kröp in i magen. Jag tänkte inte på det så mycket utan flammsade vidare med mikis. Sen efter en halv timme ungefär igen och säger att 9a ska gå nu (mitt hjärta slog snabbare) och evensom att 9a är en sån liten klass skulle 9b också gå nu sa hon. (Mitt hjärta slog ännu snabbare). Gick bort till lotta där alla andra stog nästan och nervositeten var hög. Gick och kissa medans för att jag är kissnödig när jag är nervös. Mitt hjärta slog just nu i 170 km/h, jag hade aldrig kännt mig så rädd. Jag var liv rädd verkligen. Man fick gå in lite när man ville så jag och michaela gick in samtidigt för att hålla varandras hand. Jag var först, dom pratade lite smått sådär med mig och ställde frågor medans jag såg att lotta förberedde sprutan. Läkaren som var där frågade 'vad är ditt födelsedatum?' PRECIS då sticker lotta sakta in sprutan och jag får black out. Jag ba 'ehh..eh.. 94-09-24. Sen var det klart! Jag var verkligen rädd. Gick ut och fick saft, folk trodde jag grät. Men jag var jätte rädd att något skulle hända. Jag kunde inte fatta att jag har vaccinet i min kropp nu. Jag hade helt enkelt svin influensan. Jag som hade peppat folk innan att den är ofarlig och att inget kommer hända men nu får jag panik. För nu är det gjort. Jag kan inte ändra mig eller något. Just nu är jag lite panikslagen men försöker hålla mig lugn. Jesus christ vad mycket jag har skrivit, scrollade upp nu och såg.
KRAM!



GLORIA

Oj, det blev lite i fel ordning (jagvet att jag ser lite mysko ut också). MEN DET ÄR BEVIS PÅ ATT JAG INTE HAR RAKT HÅR! "Efter" bilden är rakt hår men "före" bilden är typ något mysko. Inte rakt iallafall.

Tog halv2 bussen hem idag, väldigt skönt tycker jag. Satte mig och spelade gitarr i flera timmar, sen fick jag för mig att platta håret. Jag måste göra min svenska sen, ska redovisa något imorgon. Eller jag kan inte kalla det redovisa, utan vi ska prata inför klassen och jag har NADA att prata om. Lite panik får jag! Jag funderar på att berätta om ett "jag glömer aldig när.." händelse men jag har ingen sådan. Hm..jag kan ju inte direkt hitta på något. Oj, paniken blir större--nej vänta torsdag. Jaaa torsdag är en bra dag. VI HAR STUDIEDAG, woho!!!!
Men nu ska jag göra något annat än att skriva här så, KRAM



efter

före



På spaning med Bridget Jones

Hej, jag tänker vara ärlig med att säga att jag älskar magtröjor till ett par höga jeans. Jag tycker det är är skitsnyggt!

Nu ska jag kolla på "På spaning med Bridget Jones". KRAM



Milk

Hej, på bilden är jag för några minuter sen. Pappa hittade sin gamla kamera som är jätte fin. Verkligen, och den är så speciell. Den är från ungefär 1980 talet sa han men jag vet inte om det är rätt. Men i alla fall, blixten till den kameran passade OCH funkade på min kamera. Så bilden är tagen med min kamera med den andra kamerans blixt.
Juste jag har en ny favorit låt som heter milk. Kommer dock inte ihåg vem som sjunger. Skit samma nu ska jag ta ett glas coca cola och titta på tv. KRAM




godnatt allihopa:D söt gott

472f31088ff5afdcd6c583ab9ca2b806.png

Kolla varifrån!

godnatt allihopa:D söt gott


Om ni har lust, gör det på eran blogg

60 ärliga frågor om dig själv



1.Vilket är ditt mellan namn?  tyra ulrika
2. vilken tid gick du upp i morse? eh..vid 11
3. är du i ett förhållande nu? nej
4. om ja, hur länge har ni varit tillsammans? ----
5. om nej, vem var du tillsammans med sist?  senaste förhållande, A.J. senaste strul C.V
6. får man fråga varför det tog slut?  jag vill hellst inte öppna den dörren
7. har du haft ett seriöst förhållande?  ja
8. vem vet mest om dig?  jag tror min mamma vet mer än vad jag själv vet
9. Vad gör du på fredagskvällarna? är med kompisar eller myser hemma
10. bästa filmen du någonsin har sett?  eh..vet inte
11. har du haft sex med fler än 5 personer? nej
12. har du någonsin varit full? nej, bara lite halvt
13. har du testat droger? nej usch nej
14. röker du?  nej
15. snusar du? NEJ VERKLIGEN  INTE
16. saknar du någon just nu? yepp

17. hur mår du idag? bra, väldigt trött dock
18. hur många tabletter tar du dagligen?  inga, bara alvedon om det behövs
19. vad gjorde du för exakt ett år sen?  ingen aning
20. bästa minnet från sommaren?  eh..strömstad:D
21. senaste landet du besökte bortsett från sverige? grand canaria för4 år sen
22. när var du där? i oktober för 4 år sen
23. är du rasist? nej?
24. har du helt svenskt ursprung?  jaa, förutom att min morfar är tysk
25. om nej, vart kommer du ifrån? -----
26. föredrar du svenska eller utländska tjejer?/killar?  eh, beror på hur dom är som person
27. ser du fram emot någonting just nu? ja, att sova
28. sköter du skolan? jadå, riktigt bra faktst
29. vad hade du för betyg förra terminen? g/vg
30. vad är det bästa du fått på ett prov? vet inte
31. vilket ämne var det? ---
32. har du fått ig på ett prov?  nej
33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej, men vore kul om man gjorde

34. Anser du dig vara intelligent? hm..nästa fråga
35. vilken har vart den bästa tiden av ditt liv?  vet inte
37. har du mått jättedåligt psykiskt? hur menar du?
38. har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? kanske
39. har du haft sömnproblem? ja

40. hur ofta gråter du? jag gråter när jag gråter
41. vad gör du när du mår dåligt?  lyssnar på deppmusik

42. vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? till någon som står mig nära.
43. vill du ha tillbaka någon av dina ex?  skulle gärna det ja, om livet var lite lättare
45. vilken skola? apalbyskolan
46. har du varit otrogen någon gång? let's not open that door eather
47. har någon varit otrogen mot dig? ingenaning, om någon har så HÅLL TYST.
48. är du stolt över dig själv? ja, men alla har dåliga och bra sidor
49. vad är det bästa med dig enligt dig själv?  jag kan stå för vem jag är, att jag kan tycka det jag tycker. JAG ÄR JAG OCH JAG ÄR MIG SJÄLV.
50. vad får du ofta komplimanger för? att jag är glad, och fin (a) hihi
51. har du lätt att få folk att skratta? haha jaaa
52. cider eller öl? cider absolut
53. har du några talanger? nej inte vad jag ahr upptäckt än
54. vet du om någon är kär i dig? nej, skulle vilja veta;)
55. är du bra kompis med ditt/dina syskon?  ja såklart
56. vad står det i ditt senaste sms? "Haha ja:P<3"
57. hur lång är du? 168,5 med skor
58. Hur mycket väger du? 55 ungefär med kläder
59. Vilken storlek har du på kläderna?  på tröjor? eller byxor?
60. Har du svarat ärligt? ja

Signed: lovisa lundberg


Hemma

Hej, nu är jag hemma. Eller jag kom hem mellan halv3-3 men har gjort annat. Jag skaffade precis spotify, vet inte riktigt om jag tycker att det är bra än men vi lär ju se det. Annars skiter jag bara i det. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir väl tv och äta godis. Mamma köpte godis till mig för att pappa kan inte köpa till mig. Men tror ni mamma var bättre eller? Nej hon köpte bara massa konstiga saker. Men jag älskar dom ändå. Jag vill gräva ner mig i min säng och mysa med någon som betyder mycket, alltså motsatta kön. Ska kolla bilddagboken och lite så.

puss

Just nu sitter jag på bussen påväg

0-7551a5f6646d171207f1d365b8d7c5f3.png

Kolla varifrån!

Just nu sitter jag på bussen påväg hem. Sov hos lina inatt så det blev sent, vaknade rätt tidigt så jag är astrött. Sitter men hörlurar och lyssnar på musik lite för högt. Är framme på tidö om en 20 min eller så. Då ska jag käka lunch! Kram

Underbar utsikt just nu!


Är hos lina

Hej, nu sitter jag hos lina med linus. Tänkte inte skriva mycket bara att vi ska gå ut nu.


Hata, älska. Det är bara ord

YES!! Åh jag älskar mitt liv!

Hade utvecklingssamtal idag och jag brukar tycka illa om det men idag var det skönt tycker jag. Mamma fick höra hur jag ligger till och sanningen med pluggandet. Maarit ställde lite krav på mig men det tycker jag är bra för att om man vill nå sina mål måste man faktisk kämpa. Vi pratade om allt i alla ämnen, kom fram till att mitt "Flytta hemifrån" arbete är inte klart så Maarit bestämmde att jag skulle göra det idag. Så när jag och mamma kom hem satte vi oss ner och började. Det tog 2 timmar och mycket hets. Jag blir alltid helt hetsig och skriker saker jag upptäcker och mamma bara skrattar. Men nu är det klart, det blev 5 sidor på datan och ska skriva ut det imorgon. Åhh jag mår så bra just nu så jag ska duscha, sen packa och sen blir jag fast klistrad framför Glee med puddig+grädde i handen.

KRAM! ♥♥♥♥♥♥♥

Julen är här..not jet!

Åh snälla döda mig bara. Jag orkar inte, det blir för mycket. Jag hinner inte med det som är viktigast i hela världen. Jag borde fatta vart det här leder till. Värre och värre för varje dag. Ångest!

Ska måla naglarna sen duscha. KRAM



YOUTUBE BOMB

Behöver jag ens säga något?  :p












JUST NU..

Just nu sitter jag och äter choklad pudding och dricker mjölk. Puddingen är rätt äcklig så jag vet inte varför jag äter den. Mina ögon är handikappade just nu för att dom är överansträngda på liten text och så. Tänkte bara berätta det. ciaoooo


nej jag kollar inte i kors!!!!

Lalala

Hej, idag har varit världens kortaste dag. Först skola, någon information om något. Sen kvalle i några minuter, andreas var sjuk så han åkte hem och david behövde hjälv i kiosken. Så jag stod i kiosken till 11. Då käka lite snabbt för halv12 var det lucia möte. Sjöng lucia sånger och så till 12. Sen hade jag musik, visade för carlos vad jag kunde och han blev imponerad. Som om jag skulle vara kass. Var kvar efter skolan någon timme. Emma och ida plus the blats underhöll mig. Sen gick ALLA hem. Helt plötsligt efter lalesh bröt mitt revben. Men skit samma, lina kom sedan. Sen buss hem och PLUGGA. Hade glömt bort att den skulle vara klar imorgon. Gr8! Måste ha min engelska bok till min artikel men den ligger ju i skåpet så jag får ta det i morgon bitti. Vi har engelska nationella imorgon igen. För tredje gången. Orkar verkligen inte, så det får bli mys kläder imorgon och ett "plugg-face". Men nu ska jag gå och dryga med mamma och pappa om att maten inte är klar för jag är hungrig!

HEJDÅ


Come home




prövar mobilbloggen nu, får se om

0-184254575317f0b86acbe8d118461945.png

Kolla varifrån!

prövar mobilbloggen nu, får se om det funkar. Bilden är från igår på runes färger. kram


Papaya smooth body lotion

Hej, dålig update jag vet men jag har inte känt för det. Har precis duschat och smörjt in mig med min nya body lotion. Den är jätte jätte bra (lägg märke till bilden längst ner att det står: amazingly soft på den). Och det stämmer faktist! Åt nyss kaka och drack cola, är ensam hemma annars skulle jag inte göra det. Men skit samma, jag snackar bara en massa goja. HEJDÅ






The great escape





Inte mycket alls

Tänkte lägga in en bild men ångrade mig direkt. Dagen idag har gått snabbt, har varit på två öppet hus. Först på carlforsska och sen itgymnasiet. Det får räcka med det idag, ska kolla på MAGNUS OCH BRAZZE nu. Så jävla kul! kram!




Hos michaela, min dejt för kvällen

HEJ ALLA GLADA MÄNNISKOR! Nu sitter jag hemma hos michaela, förvånande. Vi har vart på cuLTUREN och kollat på någon teater med skolan. Michaela duschade nyss så jag beslagtog data, tyyp. Halv4 ska vi ner på stan och möta hennes pappa, dom skulle titta på mobil och sånt. Sen ikväll ska vi på bio, det blir nog Funny People. Den verkade bra så ska nog köpa biljätter nu på stan. Men nu ska jag klä michaela med kläder som en liten docka. KRAM!


Harder Better Faster Stronger

Så jävla cool!!





Kopparlundsgymnasiet

Hej, nu ska jag på öppet hus på Kopparlundsgymnasiet. Är ju lite intresserad så vi får se om det är bra eller inte.



PUSS OCH KRAM!


F*ck

Hej, jag hatar mig själv just nu! Och min gura! Och min mobil! Och min fucking dag!

Jag älskar att svettas

Hej, gårdagen var jätte rolig. Hade verkligen kul med hedbergarna! Idag vaknade jag med en snarkande syster bredvid mig. Gick upp jätte tidigt för att fira min pappa, alla barnen var hemma så han var nöjd. Åt familjefrukost framför tven, mysmys. Sen dom åkte hem och mormor hann komma och gå så har jag vart i "göra inget" koma. På kvällen åkte jag med mamma och tränade. JAG ÄLSKAR ATT SVETTAS. Vi gymmade alltså, jätte härligt verkligen! Nu kollar jag och mamma på Ensam mamma söker,  patetiskt! Ska kolla på Och så kom polly sen och sen skola imorgon, WIHO (not). Aja so long suckers!!!!


BORING!

ÅHH, jag kommer få damp! Jag har så f*cking tråkigt så jag vill kapa av min tumme. Jonte och linnea kommer vid 6 och jag ska låna kläder av linnea så jag kan inte byta om och så nu. Mitt hår har inte torkat än så jag kan inte fixa det, orkar inte föna. Mamma blir irriterad på mig för att jag går runt henne i köket och babblar goja och säger att hon är knäpp när hon äter något som jag aldrig hört talas om förut. Så jag ska nog sminka mig. Kommer säkert göra något fel så det blir fult och få damp och börja om. Aja, nu ska jag iallafall gå. Ha en underbart trevlig lördag!  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Saturday

Halloj, nu är det lördag igen. Kan inte fatta hur snabbt veckorna går nu. Fast jag har varit hemma 2 av 5 skoldagar. Igår blev det film nästan hela dagen och försökt bli frisk. Nu är min feber borta men har ont i huvudet och ont i halsen. Gick upp vid 12 idag, tidigt enligt mig. Snacka med min syser i telfonen och sedan käkade frukost. Jag och mamma krattade löv i flera timmar sen, jag mådde inte bättre av det och jag blev väldigt arg. Klockan 6 ikväll, eller var det 7..hmm jag har ingenaning, men hela hedbergarnas familj kommer hit. Vi ska ha en hedberg-lundberg träff. Alla från våran familj och alla från deras familj samlas och äter mat. Vi blir 10 stycken, mycket mat. Men jag uppdaterar ikväll eller imorgon. PUSS OCH KRAM



Bild från i tisdags, mobba inte!

Sjuk

Hej, ville bara säga att jag är fortfarande sjuk men lever iallafall. Och att min pappa kommer snart med pizza hut! PUSS





Sjuk

Hejsan, var hemma idag från skolan. Min feber är tillbaka och huvudvärken har blivit värre. Vaknade vid 8 imorse och gick och sa till min far hur jag mådde. Vilket var icke bra. Gick och la mig igen sen ringde han och sjukanmälde mig. Vaknade varenda halvtimme för att Qleo ville ha vatten. Tillslut gick jag upp och gav henne sitt fucking vatten. Var inte glad. Höll på att svimma på vägen till sängen men jag somnade ändå direkt. Gick upp sen vid 12 halv 1. Mådde fortfarande illa och kunde inte äta något som jag inte var sugen på. Jag var sugen på en äggmacka så jag stekte ett ägg. Det blev misssbildat så jag ville inte ha ägg längre. Men mosade det lite så jag ville äta det i slutändan. Kollade på tv hela "morgonen". Satt lite vid datan, men schh min mamma får inte veta. Sen lunch, varma koppen framför en film jag inte har upptäckt. Den hette Blinddate och var förvånadsfullt bra. Mamma kom hem och vi fikade, muffins från expresso house är det bästaste. Men nu måste jag kissa för 750älfte gången idag. Nåt är fel.. KRAM

You know the words

Hejhej, orkar inte prata om dagen så det här blir ett kort inlägg. Ska snart laga soppa, fryser som satan och soppa är gott. Plus att den är egologisk (y). Jag pluggar nu egentligen men i köket, tänkte bara uppdatera lite. Pappa hjälpte mig med min cp so så nu gick det lite bättre. Men nu ska jag gå tillbaka till min stående plugg plats och dricka äppeljuice. KRAM


Tips från emma

Hejhej, fick ett tips av min kompis emma. Det här jätte grymma klippet. Kolla på hela för annars missar ni det bästa. Godnatt!



New year's eve feeling

Oj, blogg.se fick värsta rycket och blev jätte snabbt helt plötsligt. Aja, jag har precis målat naglarna silver glittriga. Väldigt barnsligt och fint. Sitter och pluggar lite idrott och hälsa, det går inte bra. Vet inte alls vad jag ska skriva. Har valt sämsta ämnet och det ska egentligen vara klart imorgon. GR8! Har feber, eller inte just nu för jag går på alvedon men jag hade det innan. Inte bra, måste till skolan imorgon för jag har kiosken. Plus att jag står i kiosken till lunch sen har jag musik. Inte så svårt actually. Men jag ska ta och duscha nu tänkte jag, imorgon följer guran med mig igen till skolan. KRAM!


Visst ser det lite nyårs aktit ut? Borde kanske ha det på nyår, hmm..

Nej nu vill jag ha snö!

Tänkte bara säga att nu ska jag äta en äggmacka, 4 bullar (eller dom 2 jag har kvar) och dricka cola light medans jag glor på tv med tempern under armen. Slänger in denna vackra bild från idag.


ps. den är faktist inte omgjord. snacka om en bra kamera ;)


Visst är hösten fin, men nu är det november och snön ska ligga på marken.


Trött övergår till sjuk

Jag är så trött och orkar inte skolan så jag känner mig sjuk..



Hej suddig bild

Lördag till söndag

Åkte till finspång i går vid 11. Skjusade först in elin till centralen så hon kunde ta sig hem på något sätt. Sen bar det av. Jag hade världens huvudvärk och mådde illa hela vägen. Försökte sova men det var inte lätt. Jag tror ingen av mig och elin sov riktigt bra den där natten. Hmm, men vi kom fram vid 1-halv2. Fixade lite hos jonte och så sen åkte vi till norrköping. Började med att käka lunch på donken. Mådde mycket bättre vid det laget, det var nog jontes heliga syskon kärlek. Haha. Gick runt och kikade, fotade lite som ni ser. Var inne en sväng på monkii och mamma ville köpa något "billigt" till mig så jag fick ett par leggings som är mjuka. Mamma sa var matriallet hette men jag minns inte. Åkte sedan och handlade och sen hem. Jag och pappa tog en match i bil race. Han vann-.- Sen käkade vi middag och glodde på tv. Sov vid 12(BRA AV MIG :D) 

Nästa dag vakna jag vid 8 av att mamma går upp och då blir det för mycket vikt på ena sidan så jag låg på golvet genom madrassen. Mysigt värre. Försökte sova med min leopard ögonbindel över ögonen och gick sen upp efter några timmar. Åt frukost sen fixfix. Åkte in till norrköping (igen) men tog en finare väg nu vid vattnet. Åkte till lite muséum och så. Jätte roligt faktist. Det var lite blandade saker, svårt att förklara men vi lunchade där och sen åkte tillbaka för att hämta våran packning. Åkte sedan hem, sov actually lite. Kom hem vid 6, handlade också. Pluggade lite innan maten och sen blev det mat framför gossip girl. Nu har jag skrivit jätte mycket och borde egentligen sova nu men jag vill inte till skolan imorgon. Ska nog ta en dusch nu och sedan kanske sova. Haha, KRAM!

 

"promenaden"

gatan heter promenaden, förstår ni varför?

norrköping

från ett muséum


RSS 2.0