Blame it on bad luck.

Pound my knuckles hard against the floor.
My head against the wall. But I did this to myself.
Assume it's just not worth getting back up,
So I'll blame it on bad luck. And i'll shake responsibility.


I'm sick of second chances.

Hejhej, nu sitter jag här efter att jag har kämpat med min j*vla krönika som ska vara klar imorgon. Kollar på Sagan om konungens åkerkomst igår och fy fasiken vad mycket reklam dom klämmer in. På mindre än en timme var det 5 reklam pauser, that's sick! Den slutade vid 1 så jag slocknade direkt när det var slut. Vaknade imorse vid 7, gick upp vid halv8. Det är helt underbart här vid hamnen på mornarna, fixade mig och kilade ner till centralen. Det läskiga var att när jag precis kom dit som kom 19bussen, som om den visste att jag kom. Skoliich hela dagen, fick sluta vid 1. Var kvar i skolan till halv2 sen åkte jag till lägenheten och hämtade tältet. Åkte tillbaka till skolan och lämnade tältet, sen tillbaka till stan igen. Vandrade lite på stan men gav sedan upp. Gick hem igen och då kom plugget fram igen. Linnea kom hem stax efter de, låg och läste min hämska bok. Den är helt sjuk och det blir ännu sjukare när den är sann. Åkte och handlade med Linnea och sen har jag skrivit min krönika. kram


Söndag

Hejsan hoppsan, gick upp vid 11 imorse. Käkade frukost och latade mig vid datorn tills jag insåg att jag måste packa. Min mormor är bortrest i frankrike på målarkurs så linnea ska bo där 2 veckor. Jag börjar 9 imorgon och tisdag så jag har ingen lust att vara i skolan vid 8. Så jag sover här med linnea till tisdag. Åkte hit någon gång vid 12, köpte med oss donken på vägen. Käkade och ungicks. Sen fixa jag mig för ja skulle träffa egil och erik men dom duschade så jag följde med linnea och handlade. Sen tillbaka till lägenheten i hamnen och gick sedan därifrån till centralen och mötte dom små kottarna. Dom skulle käka lunch så jag rekomenderade Amore, en jättegod pizzeria. Sen ut till björnön för dom skulle bada, tror ni dom badade? Nej det gjorde dom inte. Åkte till hässlö och gjorde ingenting. Egils kompis viktor? Vet inte om han hette så. Han kom iallafall och var en stund med oss. Åkte in till stan igen och bokade biobiljätter. Eller dom bokade, sen gick jag hem igen till lägenheten. Linnea var inte hemma igen så jag bytte om till myskläder och dansade runt medans jag plockade ur disken. Linnea kom hem vid halv6 och då fixade vi lite mat, bacon spagetti blev det. Nu sitter hon och läser vampyrboken och jag måste igentligen skriva en krönika. Får väl se hur de går. Men vi hörs, puss!



Mee

Egil plus Eriks fötter ;)

Tävling

Tävling om en jätte fin ipod just nu, jag måste lägga ut länken för att tävla. Men gå med att tävla för det är inte så svårt. 

http://shoppingandfashion.se/tavling-vinn-en-vit-ipod-nano-ett-blingat-fodral/#comment-95567

Sömnbrist

Hejhej, kunde inte skriva något igår. Jag vad för trött och kunde inte ens komma ihåg mitt egna efternamn. Jag åkte ju på hajk i torsdags, gick upp vid 6 toden som vanligt och tog bussen kvart över 7. Hade världens packning med mig. Samlades utanför skolan med alla hajkare, väntade tills bussen kom sen bar vi av vid 20 i 9. Hade inte koll på tiden alls under det dygnet för jag lämnade min mobil hemma. Men när vi kom fram till Smedjebacken hämtade vi kanoter och gick och kissa, sen var det bara att börja paddla. Evensom att alla åkte själv med 1-2 till i kanoten men en karta så bestämde vi matplats. Det blev Stora Ulvön, mysigt ställe. Fixade mat på egen hand med stormkök. Makaroner och köttbullar, det blev rätt gott faktist. Sen fortsatte vi till dit vi skulle sova, jag tror det var vid storviken men är inte säker. Jätte mysigt ställe. Badade i det iskalla vattnet innan maten, det var vid 5 faktist. Jag kollade på någons klocka då för de skulle bli mat vid 6. Hade ingen handuk med mig så jag fick stå i bikini och värma mig vid elden. Grillade hamburgare till middag sen blev det kortspel och mysa vid en brasa hela natten. Jag och mikis gick och la oss vid halv5-5, sov ca 2 timmar för vi gick upp vid 11 för vi skulle paddla 2 mil till Söderbärke. Paddlade i motvind och vågor, det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv! Har världens träningsverk i ryggen nu och armarna. Bussen kom och hämtade oss vid 3 och sen sov jag hela vägen hem. Tog bussen hem till mig och höll på att somna, kom hem och gick och la mig. Vid 7 kom mamma och pappa hem med mat. Jag var trött och ville gråta hela tiden, asjobbigt att hålla sig för gråt så mycket. Kunde inte äta på någon timme för jag hade jätte ont i magen, jag åt iallafall senare. Gick och duscha för mamma tyckte jag stank jätte mycket. Kollade på kristallen men mamma och pappa, sedan vid 10 höll jag på att somna så jag gick och la mig. Somnade direkt när jag la mig i sängen. Jag sov så djupt så ingen kunde störa mig. Vaknade imorse vid 9 av mamma, käkade frukost och fixade mig. Stack ner på stan vid 10, köpte almenacka som jag har tjatat om jätte länge. Hitta en skit snygg på Bokia, eller akademikbokhandeln som det heter nu. Gick pch strosa överallt, fikade med linnea sen vid 1 sen åkte vi och handlade. Hem och sitta vid datan ofc. Åkte iväg med mamma och hämtade mormor, david och joahnna för dom skulle till felix uppfödare och lämna honom. Mormors bil gick sönder så vi behövde skjutsa dom. Jätte söta katter hade dom, 2 små ungar. Min mamma blev helt kär. Vi ska nog köpa katt nästa sommar. Åkte hem efter nån halvtimme eller så och nu är jag hemma igen. Planerar med min syster när jag ska sova hos henne. Hon ska bo i mormors lägenhet i 2 veckor för hon ska till frankrike. Och jag börjar 9 måndag och tisdag så de vore skönt att inte vara i skolan vid 8. Men jag vet inte.



Vår paddling väg, svart linje är det vi paddlade första dagen(torsdag)och lila är andra dagen(fredag). Vi paddlade 4 mil sammanlagt!


HAJK IMORGON!

Hej alla nördar! Imorgon är det hajk i dalarna, jag är fett pepp på det. Idag började vi 08.15, äntligen kunde jag åka direkt till skolan utan att vänta på att jag ska börja. Men jag missar ju bussen när jag kommer till centralen så jag kom 15 min försent och det är INTE bra. Jag och matilda började med No:n, sex och samlevnad YES! Favorit ämnet ever..not. Sen språkval eller jag har svenskengelska. låg rätt bra till där så vi fick sätta upp vårat tält. Alla måste det för att se om de är helt. Det var lite snuskigt menmen, det var på utsidan så vi kommer inte dö. Sen idrott, information om lektionerna och sådant. Fick en massa hajk information efter det också. Jag och mikis ska ta hand om maten-.- Sen lunch och sedan tekanika. Teknik alltså, jobbar upp mig till MVG så det blir toppen! Slutade vid 2, gick och fick mat hos micha sen ner till biblioteket och plugga. Sen vandrade jag på stan tills min buss kom. Vid halv5 kom jag hem, tog med Qleo till båten och hämtade flytväst tills imorgon. Sen har jag setat här, skickade in en insändare till vlt om att busschaufförer har blivit jätte elaka. Kankse inte just det ordet menmen. Nej nu måste jag packa. Puss


Ibland kan man bli skitnödig och skita utanför skolan. Det är smachad tårta som har blivit blöt xD


Jobba hårt, bra framtid.

Nu har det gått 1 vecka och 2 dagar sen vi började skolan. Förra veckan gjorde vi inte så mycket, nu går vi efter schema och allt är igång. Vi har 2-3 uppdrag i varje ämne. Det är inte likt apalby och vi som är inne på vårat tionde år känner att rektorerna har fått spel! Vi har börjat med något nytt som heter SET, vi har de 1 gång i veckan och man ska igentligen börja med det i 6:an men vi hoppar över det. Så dom som går i 6:an nu får lära sig allt det där medans vi fattar nada. Hade SET i morse och sedan hade vi svenska, ny lärare som har noll koll. Hon visste inte ens vilken dag det var.. Sen lunch, äckligt som vanligt så jag hoppa över. Käkade en baugette innan svenskan så jag var inte så hungrig ändå. Hade mattematik, fick häfte som vi får varje år att jobba med enskilt. Sen engelska, jobbigaste för vi slutar efter det och tiden går så långsamt. Efter skolan gick jag och Micha hem till henne och lagade mat. Snabbmakaroni och köttbullar blev det. Sen ner på stan och loda, mötte bea så vi snackade lite med henne. Sen bort till vasa och göra typ ingenting. Vi har ett ställe som vi är helt osynliga på. Sen skulle det vara dans i gallerian men ingen kom och öppnade än så vi gick runt på stan, sen lodade vi på acea. Följde henne till hennes skjuts sen gick jag till min buss. Kom hem vid 20 i 8 utan något träningspass. Besviken! Käkade lite mat sen blev jag fast klistrad med plugg. Pluggade i kanske 1-2 timmar sen gav jag upp. Vi ska skriva en krönika så jag funderar på att börja skriva den på datorn. Första utkastet ska in nästa vecka och vi missar torsdag och fredag för vi ska på HAJK! Så jag lär börja med det snart. Om nån har något tips om vad jag ska skriva om får ni jättegärna skriva det. Nu ska jag först gå och cutta mig i armen, sen sticka en matkniv i handen och sedan ska jag hänga mig själv eller hoppa. Har inte tänkt ut det än.
Puss


Bjuder, inge smink och helt ofixad. Ser helt deprimerad ut men så kan de va..

Skolfotografering

Ibland kan man spendera 40 minuter på centralen bara för att titta på snygga killar, det var min morgon..

Kom till skolan precis när vi började. Fick schemat och sen var det bara att fortsätta jobba som förra veckan. Vårat schema suger, det tycker jag ijuförsig varje år men den här gången menar jag de. Bussarna hänger inte riktigt med tror jag, men skit samma. VId 11 var det lunch sen var de skolfotografering. Så jävla skön fotograf, han var engelsk men förstod svenska. Men nu ska vi inte överdriva..Sen prest, teknik, über tråkigt. Fick sluta vid 1 istället för halv2 och jag skulle hunnit med min tidiga buss men jag skulle träffa M så jag var kvar. Gick hem till henne och käkade mat. Jag åt häst, jaa jag tänker på vilka djur jag äter. Åkte hem med 4 bussen. Pluggade matte i nån timme och sen har jag setat här. Duschade nyss och om 20 minuter är det min pappas favorit pregram, Lipstick Jungle.
Puss!


Jag och emma i skolan. Hon höll på att dö av skratt för min tunga ser ut som en korv. Jag bjuder (y)

"I'm get my mama a house"

Hejhej, jag är rätt trött just nu. Var uppe vid 9 imorse för bussarna har inget liv och ska ta sämsta tiden ever! Tog 10.50 bussen och mötte egil på stan. Inget var uppe för klockan var inte ens halv12 så vi tog en promenad. När stan öppnade köpte egil parfym eller något. Kommer inte riktigt ihåg. Skulle åka till ikea men de gick inga bussar dit, det kan man nästan lista ut för det är söndag. Så vi gick och handla sen åkte vi hem till egil. Pytte pytte liten lägenhet han har. Eller radhus, vad ska man kalla de? Litet var det i alla fall. Kollade på tv och sen skulle vi GÅ till ikea. Deras fritidsledare skjutsade oss för han skulle ändå förbi där. Gick och kikade på ikea och sådant. Egil hitta en tvbänk och en 3i1 kudde. Fick skjuts hem av hans kompis Kryckan. Rätt coolt smeknamn men skit samma. Egil var helt hyper för han hade en tvbänk så han skulle såklart montera upp den direkt. Haha, sen tog jag bussen till stan vid halv6. Min buss skulle inte komma förens 18.10 så jag gick runt lite i stan, ringde michaela och snackade lite. Hon var med mikis så det blev inte så länge. Gick till donken och köpte pomfritt och en cola light för att jag blev jätte sugen på de. Det har inte vart de lättaste att äta idag för min jävla mensverk. STOR HATSTÄMPEL PÅ DET!!! Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Nu ska jag klä på mig varma kläder för jag fryser jätte mycket. hejdå


Lars Winnerbäck



Faller (Text & Musik: Lars Winnerbäck)
G C G D7/F#
G C G
Stockholm 02, maj med vackert väder
C G Em
Jag märker inte längre vad som görs
C G D7/F#
Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
Em C G
Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
Am
Runt omkring
D7
Ingenting





Jag säljer inget längre, stängt butiken
Jag gör mig inte arg på nån reklam
Tavlan är en fläck med vacker ram
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa

Det är dags att dra

































Em C G








För vi faller, faller, faller
Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret

Jag gömmer mig Jag värjer mig











När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går Månad, år




Jag faller, faller, faller
Vi faller, faller, faller






Stockholm 02, maj och skymning faller
Jag hoppas på ett kort som inte lagts
Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
Åk med mig
Till ett annat land





För vi faller, faller, faller
















Bli vegitarian..?

Hej, hann inte skriva något om det lilla som hänt idag i det förra inlägget men nu kan jag. Vaknade vid 12, sköönt, av att Qleo kom in och somna under mig. Hon hade blivit uttråkad för mamma fixa i trädgården. Gick upp och käka frukost. Lina ringde så jag snackade lite med henne. Satt vid datan och så. Gick och duscha någon gång där vid 1. Pappa kom hem med kräftor sa han. Jag ba: Ah joo att han ha levande kräftor med sig. Gick ut till köket och då stod det en stor vit burk med lock. Öppnade den och där låg jätte många kräftor på varandra. Jag ba: Haha, dom är ju döda. Pappa petade på en och den tod upp sina klor blixtsnabbt. Jag backade snabbt och blev rädd. För att i hela mitt liv har jag bara sett dom döda och ätbara. Nu när jag såg dom leva innan vi skulle koka dom så blev det konstigt. Tyckte synd om dom. Hur fan kan man göra så här igentligen. Aja, stack ner på stan och träffade M. Gjorde inte mycket, gick runt överallt. Snackade lite om saker som hände igår. Mamma kom och hämtade mig på kvällen vid halv7. Åkte och köpte pizza. Sen hem och käka. Kollade på dom färdigkokta kräftorna och blev ledsen inombords. Där låg dom, hade sett dom leva tidigare idag och nu var dom stendöda. Jag har börjat tänka så om alla djur. Ska man kanske bli vegitarian? Har funderat på de länge nu. Efter maten gick vi ut med Qleo och nu sitter jag här dödstrött dom vanligt. Imorgon ska jag träffa egil pegil, sticker nog till ikea och så. Berättar väl sen på kvällen. Låtsas kram!


Käfta som pappa håller i

...

Jag "leker" med den

M

Jag

Mina nya skor jag fick igår.

Igår + idag

Nu är jag riktigt stressad, min buss går 14.40 och jag är inte ens i närheten av klar. Igår var det skola, slutade 11.40 så jag stack ner till biblioteket och pluggade. Vandrade runt på stan själv, michaela sällskapade mig från 3 till typ halv4. Då kom mamma ner. Vi mötte elin och kerstin. Köpte leggings till mig och skor. Köpte med oss mat och sedan åkte vi hem till hedbergarna och hade tjejmiddag. Efter matren deckade jag och elin i soffan och kollade på snövit. Minnen minnen. Käkade efterrätt och snacka mer minnen om när jag var liten. Kom hem vid 10 halv 11 så jag gick och la mig då. Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste käka. Kram, hörs ikväll!

Rubrik??

Nästan hela första veckan i skolan är avklarad. Jag lever, dock har jag några blåmärken och lite skador här och var. Hände inte så mycket idag, kolla på film sen lunch sen hem. Fick jobba hemma med So:n  för att bussarna är cp störda. Köpte lite plugg godis på stan för 10 kr. Det blev rätt mycket faktist. Kom hem efter att ha spanat in ett antal snygga killar på bussen. Fixade SO:n och nu sitter jag här, arg, sur och trött. Funderar på att gå och kolla på filmen vi kolla på igår igen. Men vi får väl se, jag hör kanske av mig ikväll. Kram or not!

Not two, one

Dagen idag har kännts som 2 dagar. Det händer så mycket om dagarna nu för tiden så jag hänger inte med. Tog bussen 07.15 imorse, att gå upp tidigt för att ta den bussen är inget att leka med. När jag var på centralen tänkte jag "Let's fördröja tiden med att hämta ut mitt busskort". Jag ba YES  för då kanske jag inte kommer till skolan lika tidigt. Men när jag kom in där man fixar busskort så var de helt tommt och jag var klar efter 3 minuter. Gick tillbaka till busshållsplatsen och då kommer ju 19 direkt. Så jag kunde inte fördröja tiden med att vänta på bussen eller något. Så jag kom till skolan 08.10. Det kändes underbart att vara i en tom skola och vissa lärare har inte ens kommit. Räknade lite matte i mässen men hur bra går de på en sovande hjärna? Inge bra alls, fatta nada. Vid 09.00 började jag äntligen men då blev de tråkigt att sitta i ett kallt klassrum istället. Fick reda på vad vi skulle jobba med i NO. And guess what? Sex och samlevnad är vårat ämne. Som om jag inte vet enough om det redan. Vid 09.30 var det hajk möte, vi far ut på det den 27-28 augusti. Alltså nästa vecka. Det ska bli riktigt kul faktist. Sedan rast i typ 20 minuter och sen hann jag gå på café mötet en liten stund sen hämtade pappa mig. Åkte till doktorn och kolla min leverfläck, den var helt ofarlig så jag måste leva med den. Inte det jag vill.. Sen tillbaka till skolan och göra ingenting. Käka lunch sen åkte vi till domkyrkan för att möta 9a och min egna klass 9b. Ska kolla i stadsbiblioteket och sådant. Vid 13.30 fick vi gå så jag, mikis, ida och michaela stack ner på stan. Jag och michaela är så panka man kan vara så vi bara hängde med. Plus att jag behövde sällskap tills min buss gick. Vid 16.00 kom min buss, åkte hem och pratade allmänt med min syster. Sen blev det data och sen käka. Jag ville hyra film och familjen var inget emot det så jag och linnea åkte och hyrde film. Det blir en shoppaholiks berkännelse. Riktigt bra faktist! Men nu har klockan redan blivit  22.25 så jag måste fixa mig till sängs sen sova. Godnatt, ha de bra (:



Michaela får stå för dagens bild.

Nya regler=inte bra

Igår skulle jag få ett papper av desire om att jag ska hämta ut ett skolkort på vl som i vintras. Men när jag kommer dit säger hon att jag måste ha ett nytt intyg till henne för att hon ska kunna göra ett nytt papper. När jag kommer hem berättar jag allt för mamma och hon skickar ett argt mejl till henne att det står på intyget att det ska gälla 09/10. Alltså ska jag ha ett till på samma intyg. Så idag fick jag pappret. Gick till vl för att hämta ut det men då har dom nya regler för i år att man måste betala 30 kr. För det första ska SKOLKORT vara gratis, för det andra sa inte desire något om de och det lär hon veta om hon ska ge ut de till elever. Och för de tredje är pappret gammalt och på det nya står det att man måste betala 30 kr. Jag blir så trött på desire, varenda gång ska hon krångla och tro att hon vet allt när hon inte gör de.
Men nu måste jag sova, har kollat på juno och ätit apelsin. Imorgon blir de skola, doktor och sådant. Och nu har jag 30 kr med mig så jag fan i mig få det där jävla skolkortet nu! godnatt

Träning or not?

Skola idag igen. Andra dagen och sommarlovet känns jätte långt bort. Började 9 idag och hade ingen lust att komma dit vid 8. Så jag åkte med pappa vid 8 och lämnade in hans bil på lagning. Fick en lånebil, ascool och feta stor. Åkte till seveneleven och köpte caffe, det känndes som om jag behövde det för att bota mina gäspningar. Kom till skolan och virrade bort mig vid alla avdelningar med skåp. Ibland kommer man inte ihåg vart man har sitt skåp. Hjälp fick jag snabbt så jag kom i tid till "lektionen". Fick våra apalbyböcker och spenderade hela förmiddagen till att pyssla och fixa med den. Jag gjorde inte så mycket men det jag gjorde var komplicerat och tog tid. Sen var det lunch och sedan lite gymnasium information. Efter det slutade vi och de var vid 14.00. Gick hem till michaela och käkade lite. Skulle på första dansen idag. Michaela var gladare än mig. Men när vi kom dit vid halv6, vi börjar kl6, så sa dom att dansen börjar inte för ens nästa vecka. Vi ba great, så vi fick vänta på bussen typ 20 minuter och fara tillbaka till stan. Michaela tog bussen hem till gryta och jag gick till pappas jobb. Informerade lite om saker han och mamma skulle vara med på. Åkte hem och nu kom jag nyss hem. Ska käka nu så jag rundar av lite snyggt, Kram!


Första dagen i skolan..

Jag har inte orkat skriva om kräftskivan men det var same old same old. Igår var jag helt lost så jag kunde inte skriva något, men det var väl pågrund av att det var skola idag. Idag, som jag sa, var första dagen i skolan. Känslan jag fick när jag kom in i skolan och alla glodde på en för man var älst nu var konstig. Det känns som om jag har har varit steget under älst hela tiden men nu var jag verkligen älst. En 9:a som alla hatar. En 9:a som alltid är elakast. En 9:a som alltid får reda på allt först. Först så samlades alla i matsalen och lärarna presenterade sig för dom nya. Vilket var 1 person. Sen fick vi information om veckan klassvis. Fick tillochmed skåp, eller dom som hade lås kunde hänga på det på skåpet. Vi fick såklart i sämsta avdelingen. Men fick överskåp den här gången. JIHOo!! Började vid 10 och slutade vid 11.45, väldigt kort dag och vi fick till och med sluta tidigare. När vi slutade så var de lunch så man kan lika gärna äta där. Väntade på michaela med mickis en halv timme typ. Sen ner på stan med michaela för hon skulle sola. Fråga mig inte varför hon skulle göra de nu. Sen följde hon mig till bussen och hon skulle gå och träffa en kompis. Min hund Qleo mår nog inte så bra. Varenda gång jag kommer hem springer hon fram och gnäller för att hon vill ut. Men idag låg och helt dö på mattan. Alltså hon var inte död men så ser hon ut när hon spelar död. Men när hon hörde citater: Ut och gå? så blev hon genast pigg. Jag kom hem vid halv3 efter jag vart ute med Qleo och sen dess har jag ungefär bara setat vid datorn. Hade nyss ansikts mask i mitt face så nu är jag så ren som jag kan bli. Men nu ska jag fixa lite foton som jag funderar på att ha som bild vid "somstenarmotglas" texten på min blogg. Men jag vet inte hur man gör så jag lämnar det som det är for now. Kram!


Kom ihåg: Onsdag kl 10.45 doktorn!


Kräftskiva

Hejhej, idag är det kräftskiva i stugan. Inte det roligaste om man säger så. Jag har redan ätit kräftor i år och man blir bara kladdig och kletig av dom. Plus att man blir inte mätt på dom. Skit samma, måste man så måste man. Gick upp vid 11 efter en timmes znooze. Käkade frukost och mamma började snacka om att skaffa ett fosterbarn. Hon är en sån som gärna vill hjälpa till med sånt. Så om några år ska dom ha ett fosterbarn här. Tog en dusch och nu sitter jag här, ofixad och opackad. Vi ska ju sova över i stugan tills imorgon så man måste ju packa. Igen. På måndag är de skola..jihooo!!(ironi). Jag uppdaterar nog imorgon. Kram!

dregel

Nu har jag setat här i en halv timme och dreglat på skor och önskade att jag hade all pengar i världen. Dom är hur snygga som hellst ju! Om jag var miljonär skulle jag nästan köpa dom. Eller några snyggare..






Sann historia

För vi faller, faller, faller

Sanna ord. Vaknade ur världens mystiskaste dröm vid 1 idag. Jag drömde att jag var gravid hur länge som hellst och aldrig födde. Det var lite obehagligt för min mage var större än hela jag. Vi hade ingen god frukost så det blev färskpressad juice och en kexchoklad. Det funkar rätt bra ihop. Jag har kollat på tv till halv 4 för då var det slut på alla bra program. Tog en sväng med Qleo och sen käkade jag lite lunch. Det var inge gott. Jag skulle steka tacobröd med fyllning och såklart ska det bli bränt. Det blev någon ny smak tror jag.

I går tänkte jag mycket på hur man vet vilka man kan lita på. Nu har jag listat ut det. Fast jag känt dom här personerna i några år. Ibland lär man sig av sina misstag. Nu ska jag inte nämna namn eller något men jag blev ihop med en kille för prick 6 månader sen idag. Vi snackade på msn och messade jätte mycket första veckan vi kände varan. Han sa att han var singel, drack inte, rökte inte, snusade inte. Jag tänkte direkt att det var en skit bra kille. Efter första veckan vi snackade träffades vi. Den 7 mars, jag kommer ihåg det för det var samma dag min hund fyllde 10. En vecka senare var vi tillsammans. Jag fick träffa hans kompisar och han fick träffa mina kompisar. Allt var bra tills han säger att han har en hjärnsjukdom och kommer dö om några månader. Jag mår piss i 2-3 dagar tills jag och min familj kommer på att det inte kan vara sant för att om man har en hjärnsjukdom så ser man inte ut som han gör, man ser sjuk ut då. Plus att man beter sig inte som om inget har hänt om man är så sjuk. Så jag berättar att jag vet att han ljög. Han bad om att få en till chans och att vi skulle glömma det här. Jag tänker att alla behöver en andra chans så jag förlåter honom. Men det jag inte visste då var att jag gjorde mitt livs största misstag. Ljugandet blev större och större. Det visade sig att han söp, rök och snusade. Bra gjort att ljuga det första man gör.  Men det visste jag inte heller då. Vi firade 3 månder den 14 juni. Eller vi träffades den 13onde för att han skulle åka bort den 14onde. Han skulle komma hem den 13 juli ungefär men under den månaden han var borta så insåg jag att han inte bara ljög för mig in real life utan genom telefon och sms. Det slutade med att jag gjorde slut när han kom hem ungefär. Fast jag hade gjort slut så började han bråka med mig. Hela tiden och jag bad honom att låta mig va. Men nejnej, han ska fortsätta. Idag har jag märkt riktigt mycket om honom som jag aldrig trodde. Han ljuger för mig fast vi inte är tillsammans. Han ljuger för sina bästa kompisar. Han ljuger till och med för sina föräldrar. Han kunde inte säga saker to my face utan han sa det till hans kompisar om hur han kände. Åh juste jag glömde att han har nyligen skämt ut mig för hela min familj, hela hans familj och både hans och mina kompisar. Om man ska sammanfatta det hela så var hela förhållandet en stor LÖGN!
Idag har jag lärt mig att man kan inte lita på vem som hellst, man ska lära känna personen först. Och som min kloka vän sa till mig för någon dag sen "Hey liar, i've moved on"



Nu vet ni en hel del..


:@

Nej nu blir jag arg!!! Jag har försökt laga min web cam i flera dagar nu. Den vill verkligen inte funka! Jag har tagit isär den. Satt ihop den. Installerat den. Avinstallerat den. Installerat den igen och fortfarande så visar den en vit bild. Man ba: jahaa är det så jag ser ut tycker du?? Den funkade för några år sen och sen dess har den legat i en kartong. Den borde funka ändå tycker jag. Fast den har haft sina dåliga fall, om man säger så. På stövarvägen föll den ofta ner från trappen så det kanske är därför.. ajaa nu ska jag glömma mina berkymmer och gå och duscha.  pease and love  ♥

13 grader ute - way to go sweden!

Gick upp imorse/eftermiddag vid 12-halv1. Skulle igentligen gå upp vid 11 men tror du jag kom upp då. Käkade lunch till frukost och kollade på animal planet. Jag börjar tycka om den kanelen. Idag var det om hajar, riktigt intressant faktist. Fixade mig och sådant till 2 då jag tog bussen ner på stan för att träffa elin. Det var jätte fint väder när jag gick till bussen, och varmt. Så jag satte på mig shorts. Sen när jag kom in till stan så började det regna. Yeah! Vi båda var panka så det blev fönstershopping. Jag hade 24 kr på kortet så jag köpte billigt godis från korthuset för 21 kr. Får vänta till 20 september, fick mina augusti pengar i förväg. Så jag får nästan skylla mig själv. Kvart i 6 tog jag bussen hem igen. Jag cyklade i en tunn tröja, shorts och tygskor i spöregn. Snacka om att hela jag var blöt när jag kom hem. Jag såg ut som en uteliggare,haha. Jag tyckte det var kallt ute men tänkte bara att det är för att det regnar. Men sen kollar jag på termometern och den visar 13 grader! Jesus christ, it's almost winter. Nu har jag min stora 'SOC' tröja och ett par mjukis shorst som jag sydde i 6:an. Men nu ska jag vräka i mig godis. Kram!



flumm i dum dum

jag och E

Bilder beskriver ordet - blöt!

fotofotofotofoto

Jag kör på röda läppar!




:-o

Shena mittbena! Jag har blivit bättre på att baka helt plötsligt. Vaknade med michaela idag vid 2. Vi kollade på film igår, RV heter den, strax innan 11 somnade michaela och tvingade mig att stänga av. Vi som rätt många timmar inatt kan man ju säga. Kollade klart på filmen medans vi åt frukost. Satt vid datan en stund, gick ut med hunden. Michaela tog 16.40 bussen hem och då ringde jag Egil. Man kan bara lyssna på dom och man får sig ett glatt skratt. Haha, bakade faktist muffins. Det är inte likt mig att baka något och sen blir det bra. Jag spillde dock väldigt mycket på mig själv men skit samma. Om man ska leka kock får man väl gå in i rollen. Nu dricker jag mjölk och äter mina muffins. Jag känner mig som en 5 åring eller nåt. Här är receptet för ' kletmuffins' weird namn men det hette så.


4 ägg
6dl socker
3 tsk vaniljsocker
3dl vetemjöl
8 msk kakao
200g smält smör

grädda 25 minuter i 160°



Slösa pengar i Stockholm, jatack

Köpte:
Randig tröja  99:-
svart brunt armband  39:-
vitt armband  39:-
nit armband  39:-
vita shorts  25:-









Stockholm

Ojojoj, jobbig dag idag. Idag, tisdag, gick vi upp jätte tidigt. Vid halv 8, fixade oss och sådant sen vid halv9 gick vi till perrongen och mötte lena. Michaelas mamma som vi åkte dit med. Unge fär 1 timmes tågresa dit. As trötta såklart men vi blev rätt snabbt pigga av att slösa pengar på en massa saker. Käkade lunch på Café la rose, det blev god sallad och en cola light för min del. Det är det bästaste. Man kan ju lista ut att vi gick runt och kikade lite överallt så det är lite onödigt att berätta det. Vid 4 eller nåt mötte vi lena igen som hade jobbat hela dagen medans vi shoppa. Känns rättvist så. Tog tåget hem prick kl 16.37 och anlände i västerås prick kl 17.36. Haha, det står så på biljätten. Gick hem till M när vi kom in till stan. Packade och så sen hämtade pappa oss. Åkte hem till mig och sen dess har vi käkat korv och typ lyssnat på musik. Bilder på vad jag köpte kommer i nästa inlägg. Min dator är seg så jag kan inte ladda upp mera bilder för då ta alla bort. Kram!


måndag

måndag

måndag

the city, måndag

stockholm

lunch på café la rose

M

L

coola grabbar som gjorde musik

stockholm

stockholm

stockholm

Finally

HEJSAN HOPPSAN!! Nu sitter jag hemma hos michaela och ska snart kolla på film. Tog bussen vid 2 ner på stan och träffade M, gick hem till henne direkt och lämnade packning. Käkade coop kebab pizza till lunch. Stack ner på stan och kikade runt. Hitta ett par läder leggings som jag dreglade över men hade inte pengar till det för att imorgon åker vi till STOCKHOLM. Gick hem igen vid 6 och käkade middag, pizza igen. Men den här gången var det icas pizza. Packade ihop våran "picknick" och gick till hamnen. Blåste som fasiken men vi hitta ett lä ställe. Vi var där rätt länge, till ungefär halv10 då vi gick till donken och kissa. Kom hit igen vid 10 och sen har vi inte gjort så mycket mer. Tagit kort med camen som ni ser. Just precis nu äter vi glass och jag är osocial. Tåget går imorgon vid 9 sen vet vi inte när vi kommer hem. Men då drar vi hem till mig och sover där. Kram!


Slösa pengar på öland, jatack

God kväll. Har haft på mig sovkläder hela dan idag. Gick upp vid 2 och käkade frukost. Fassnade vid tv, Bring it on var just då så jag övertalade mig själv att inte göra något alls idag. Kolla på tv och sitta vid datan var det ända jag skulle göra. Och så blev det. Vet inte varför men det känndes rätt. Eller nej jag har gjort en till sak, fotat mina grejer jag köpte/gjorde som jag inte la in bild på igår.
Ljus blå BH - 30 kr
Peace märke som halsband plus smilis och mini peace märket - 40 kr
Vattenflaska från Kalmar - gratis
Plånbok - 50 kr
Dalahäst linnet - 50 kr
3 pack naglack - 59 kr tror jag.
Imorgon får jag äntligen träffa Michaela!! Jag är helt glad. Har saknat den figuren väldigt mycket. Vi kanske drar bort från västerås på tisdag. Nu ska jag käka middag och sedan blir det bildvisning för hela famlijen. Kram!


Första inlägget

Jag är nybörjare på denna sida, har haft en blogg på blogspot i nästan 1 år så det är inte mycket jag förstår från den här sidan. Men jag lär mig om jag får lite tid.

Jag kom hem idag från en vecka på öland. Min kusin och hennes föräldrar har stuga där så jag hängde med dom. Jag har nog blivit lite förälskad i den ön, men vem blir inte. I lördags var jag på 100 års fest för min morfars mamma Sonja. Det blev mycket fika och ännu mera fotografier. Alla ville ha kort på hela tjocka släkten och alla ingifta. Vi var runt 40 pers på det släktkalaset. Vid 5tiden åkte jag med bea, hennes föräldrar och hennes mormor till deras stuga på öland. Kom fram sent på kvällen. Kommer inte ihåg vilken tid men det var läggdags när vi kom fram. Somnade bra den natten av åksjuketabletten som jag fortfarande var påverkad av. Dagen efter, alltså söndag, blev det utforskning av omgivningen. Cyklade in till Löttorp och kikade lite, jag och bea köpte pärlor med pärlplatta som vi skulle göra peace märken av. Dom blev riktigt coola faktist. Måndag, åkte till en jättestor strand som hette Böda Strand. Låg i Böda kan man ju lista ut. Underbart fint där, badade bara en gång. Det var lite för kallt tyckte jag som brukar bada i mälaren. Käkade lunch där och sedan åkte vi hem. På kvällen åkte jag och bea ner till havet och tog en massa kort. Hitta skit coola stenar oxå utanför en fyr som tillhör den kända konstnären Stefan. På vägen hitta vi en groda, döpte den till Urban och han fick följa med oss hem. Tisdag, åkte till Borgholm och shoppade plus lunch. Köpte ett armband, 3 naglack och ett linne som det är en dalahäst på. Målade naglarna och så på kvällen. Onsdag, jag och bea cyklade iväg till Löttorp för att köpa ascoola pärlor med bokstäver på. Fotade lite på vägen hem. Softade i solen hela kvällen. Torsdag, åkte till en strand som jag inte kommer ihåg vad den hette. Fin vad den iallafall, badade och solade hela förmiddagen. Det blev pasta sallad till lunch i sanden. Inte långt efter det åkte vi hem igen. Jag och bea låg och stekte på däcket tills vi fick gäster en kort stund. På kvällen fixade vi oss till bio. Det blev Harry Potten och halvblodsprinsen, igen. Den var lika bra den här gången också. Världens minsta salong vi satt i, plus att man satt på konferans stolar. Kok hett och trångt blev det, inte kul alls. Bion var slut framåt 11. Åkte hem och sov. Fredad, upp tidigt och for iväg till Kalmar vid 10. Lång bil resa men när vi äntligen var framme attakerades vi av 25 gradig hetta. Strosade runt i kalmar, fyndade lite saker. Ett armband ofc, en lång stor tröja, en övertröja typ och 2 gratis tröjor. Justija, skor köpte jag också. Vi käkade lunch i Färjestad vid halv 2. Köpte en liten present till mina föräldrar. Lördag, idag, packa packa packa och sedan hemfärd.
Nu kommer bilder från veckan. Kan bli lite i fel orning men bilder som bilder. kram!

bea på 100 års festen
bea på 100 års festen

linnea, jonathan och carolina

jag på 100 års festen

på öland, gör pärlplattor

bea gör pärlplatta





kalv vid dyraste glass kiosken








kvälls bilder









urban



beas coola trosor och min coola tröja. matchoo

the playa



det kallas konst



ciders = bästa

som sagt!



bea i kalmar



ascool kjol på monki



den köpte jag

plus skorna

och denna.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0